Uzené a šťouchané batáty se zelenými fazolkami

Lenny73

Výborné lowcarb jídlo, syté a zdravé. Další recepty můžete sledovat i zde: https://www.instagram.com/p/CpHpbCfrlQX/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Uzené a šťouchané batáty se zelenými fazolkami

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
maso uzené vepřové 500 g
bobkový list celý sušený 1 kus
nové koření 3 kuličky
pepř černý celý 3 kuličky
batáty, sladké brambory 300 g
zelené fazolové lusky mražené 100 g
máslo čerstvé 1 lžička
sůl 0,5 lžičky

Postup přípravy

  1. Vše uvaříme ve vodě doměkka (vývar a část masa si schovávám na uzenou polévku).

  2. Batáty uvaříme v osolené vodě téměř do měkka, přihodíme k nim fazolky a společně dovaříme. Poté slijeme vodu, přidáme máslo, dosolíme a rozšťoucháme batáty.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů