Uzená panenka z pomalého hrnce
Panenka je vždycky skvělá, tu zase jiná úprava :) Další experimenty můžete sledovat i zde: https://www.instagram.com/p/Cn1VU04LUNM/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
- 3h:33m
- 6 porcí
- středně obtížné
- Dušení
- Jedlé dárky
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Oslava
- Paleo
- Pomalý hrnec
- Primal
- Silvestr
- Vaříme ze základu
- Velikonoce
- Whole30
Suroviny pro 6 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
vepřová panenka | 1 000 g |
sůl | 2 lžičky |
pepř černý mletý | 1 lžička |
Postup přípravy
-
Maso si očistíme, osolíme a opepříme. Pokapeme tekutým kouřem a necháme naložené 4-5 dní v lednici. Poté opláchneme a znovu potřeme kouřem, dáme do pomalého hrnce (já do multifunkčního Salente Cuco) na 3 a půl hodiny, mezitím ještě 2-3x potřeme tekutým kouřem.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů