Uzená krkovička, křenová omáčka s lučinovým knedlíkem

Oli

Božské lowcarb jídlo, zamilujete si na první ochutnání! Viac inšpirácií na mojom Instagrame⭐️ https://www.instagram.com/chutne_chudni.../profilecard/...

Uzená krkovička, křenová omáčka s lučinovým knedlíkem

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
uzená rolka 150 g
křen selský, kořen 2 lžíce
lučina 100 g
ricotta 1 lžíce
máslo čerstvé 1 lžička
smetana na vaření 100 g
kořenicí pasta, křen strouhaný 20 g
xylitol 0,5 lžičky
sůl 1 špetka
citrónová šťáva 0,5 lžičky
vajíčka 1 kus
lučina 1 lžíce
mandlová mouka 1 lžíce
kypřící prášek do pečiva bez fosfátů 1 špetka
sůl 1 špetka

Postup přípravy

  1. V hrnci na kúsku masla ošmahni a nechaj prevoňať kus čerstvo nastrúhaného chrenu, pridaj krémový syr( Lučina, Palouček, Philadelphia), počkaj kým sa roztopí, pridaj lyžicu Ricotty, podlej smotanou na varenie, pridaj 1-2 ČL sterilizovaného chrenu, nechaj prebublať a dochutíš štipkou povoleného sladenia, soľou a pár kvapkami citrónovej šťavy. Hustá, fantastická, zdravá chrenová omáčka, naviac expresne rýchlo hotová!

  2. Knedlík - všetky suroviny vymiešaj, hrnček vymaž maslom a nechaj vlniť v mikrovlnke cca 3 minúty.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů