Tvarůžkovo-pórková pomazánka z čerstvého sýru

Deník jídla

Když už "voňavá" pomazánka, tak pořádně! :-) Dobrá zpráva pro "povánoční" dietáře - je plná bílkovin a vhodná do redukčních jídelníčků. A nejlepší je na žitném chlebíku, který také najdete na blogu.

Tvarůžkovo-pórková pomazánka z čerstvého sýru

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
sýr tvrdý přírodní 100 g
sýr tvarůžky 60 g
pórek 0,25 kusu
cibule 0,5 kusu
zakysaná smetana 2 lžíce

Postup přípravy

  1. Tvarůžky nastrouháme na jemných slzách, cibuli a pórek nakrájíme nadrobno a smícháme s ostatními surovinami. Vyšleháme hladkou pomazánku. Nesolíme, tvarůžky jsou slané dost.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů