Tvarohové domácí gnocchi

Jíťa

Skvělé domácí gnocchi plné bílkovin. Jednoduchý recept.

Tvarohové domácí gnocchi

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
tvaroh měkký, kostka 250 g
pšeničná mouka hrubá 100 g
sůl 4 špetky
vejce slepičí střední, m 1 kus

Postup přípravy

  1. Do mísy dáme všechny suroviny - rozmačkáme vidličkou a smícháme do hladkého těsta. S těstem se krásně pracuje. Výslednou těstovou kouli necháme 15 až 20 minut odpočinout.

  2. Na vymoučené podložce z těsta vyválíme válečky a nakrájíme na jednotlivé gnocchi.

  3. Dáme vařit vodu se solí. Vytvarované gnocchi do ní nasypeme a vaříme, dokud nevyplavou.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů