Tvarohové domácí gnocchi
Skvělé domácí gnocchi plné bílkovin. Jednoduchý recept.
- 20m
- 4 porce
- středně obtížné
Suroviny pro 4 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
tvaroh měkký, kostka | 250 g |
pšeničná mouka hrubá | 100 g |
sůl | 4 špetky |
vejce slepičí střední, m | 1 kus |
Postup přípravy
-
Do mísy dáme všechny suroviny - rozmačkáme vidličkou a smícháme do hladkého těsta. S těstem se krásně pracuje. Výslednou těstovou kouli necháme 15 až 20 minut odpočinout.
-
Na vymoučené podložce z těsta vyválíme válečky a nakrájíme na jednotlivé gnocchi.
-
Dáme vařit vodu se solí. Vytvarované gnocchi do ní nasypeme a vaříme, dokud nevyplavou.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů