Tvarohová bábovka - LC

Laduš

Tvarohová bábovka - LC

Tato lowcarb bábovka je výborná a vláčná, skvělá snídaně či dezert ke kávě.

Postup přípravy

  1. Celá vejce jsem se solí a erythritolem vyšlehala do pěny (cca 10 minut). Zašlehala jsem mléko, máslo a tvaroh. Pak jsem postupně po troškách zašlehala mouky smíchané s PDP a xanthanem.

    Vzniklo mi hustší těsto, které jsem rozdělila do dvou misek. Do jedné misky jsem zašlehala kakao, kávu a rum.

  2. Obě těsta jsem pak střídavě navrstvila do formy na bábovku. Mám silikonovou, kterou není třeba vymazávat. Vložila jsem do předehřáté trouby a pekla jsem na 180 stupňů 50 minut.

    Po upečení jsem bábovku nechala ve formě vychladnout.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte