TUŘÍNOVÉ KOSTKY - LC
Nízkosacharidová příloha, nebo jen tak low carb zobání k vínu...
- 30m
- 2 porce
- jednoduché
- Historické
- Chuťovky a kanapky
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Párty
- Pečení
- Primal
- Přílohy
- Recepty po babičce
- Vaření
- Vaříme ze základu
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
tuřín | 500 g |
sůl | 1 lžička |
kořenicí směs italské koření | 1 lžička |
olivový olej | 1 lžíce |
sýr parmazánového typu, strouhaný | 20 g |
Postup přípravy
-
- tuřín nakrájet na kostky (hranolky), hodit na 5 minut do osolené vařící vody (vyplave). Slít. Dát na peč.papír, okořenit, postříkat olejem. Péct na 200 °C asi 10 minut. Posypat parmezánem, dopéct dalších 10 minut.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů