TUŇÁK SE SALÁTY - nízkosacharidový

Oli

Tuňák nemůže být špatný...jednoduchá příprava low carb (LC)oběda, netřeba dělat složitosti...

TUŇÁK SE SALÁTY - nízkosacharidový

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
steak tuňák 400 g
máslo přepuštěné, ghí 1 lžíce
sůl 1 hrst
kmín drcený 2 g
hlávkové bílé zelí 0,25 kusu
mrkev 1 kus
citronová šťáva, čerstvá 1 lžíce
sůl 1 lžička
pepř bílý mletý 1 špetka
ledový salát 0,25 kusu
zakysaná smetana 100 g
sůl 1 špetka

Postup přípravy

  1. Nejprve si připravíme zelná slát, aby se rozležel. Zelí najemno nakrouháme, mrkev nahrubo nastrouháme, promačkáme rukou. Dochutíme, promícháme a dáme do chladu.

  2. Porce tuňáka okořeníme, orestujeme na ghí z každé strany 5 minut.

  3. Mezitím nakrájíme ledový salát, promícháme se zakysanou smetanou a osolíme.

  4. Podáváme porci tuňáka, oba druhy salátů a libujeme si, jak jíme zdravě:)

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů