TUŇÁK SE SALÁTY - nízkosacharidový

Oli

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

TUŇÁK SE SALÁTY - nízkosacharidový

Tuňák nemůže být špatný...jednoduchá příprava low carb (LC)oběda, netřeba dělat složitosti...

Postup přípravy

  1. Nejprve si připravíme zelná slát, aby se rozležel. Zelí najemno nakrouháme, mrkev nahrubo nastrouháme, promačkáme rukou.

    Dochutíme, promícháme a dáme do chladu.

  2. Porce tuňáka okořeníme, orestujeme na ghí z každé strany 5 minut.

  3. Mezitím nakrájíme ledový salát, promícháme se zakysanou smetanou a osolíme.

  4. Podáváme porci tuňáka, oba druhy salátů a libujeme si, jak jíme zdravě:)

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte