Tukožroutská polévka - nízkosacharidová

Celá já

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

Tukožroutská polévka - nízkosacharidová

Asi všichni jsme slyšeli o tukožroutské polévce - samá zelenina, žádný tuk. Ovšem tato low carb (LC) je vylepšená o klobásku, zelenina poctivě restovaná na sádle ...to je vyšší level :).

Postup přípravy

  1. Cibuli si nakrájíme nadrobno, želí na nudličky, papriku na nudličky, mrkev a kedlubnu nastrouháme nahrubo.

  2. Na sádle si orestujeme cibuli, přidáme mrkev, kedlubnu, zelí a papriku. Zalijeme vodou, okořeníme a povaříme doměkka.

  3. Mezitím si nakrájíme na kolečka dobrou klobásu a nakonec ji do hotové polévky přidáme.

    Servírujeme polévku sypanou strouhaným sýrem, chilli a petrželkou.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte