Maso se krásně "trhá" vidličkou a je opravdu výborné! Báječný nízkosacharidový oběd skoro bez práce:).
- 8h
- 4 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
Maso | |
---|---|
900 g |
900 g |
1 lžíce |
1 lžíce |
1 lžíce |
1 lžíce |
1 lžička |
1 lžička |
2 lžičky |
2 lžičky |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
75 ml |
75 ml |
15 ml |
15 ml |
Postup přípravy
-
- Koření smíchat a maso v něm obalit. Dát do PH, přilít 75 ml vody + 15 ml octa. Pomalit 8 hodin na low.
Makronutrienty
7%
45%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 883 kJ | 2 267 kJ |
Kalorická hodnota | 211 kcal | 542 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
2,47 g
0,07 g |
6,33 g
0,18 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,247 SVJ | 0,633 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
16 g
4,2 g |
41,1 g
10,8 g |
Bílkoviny | 15,3 g | 39,4 g |
Sůl | 1,34 g | 3,45 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů