Trhané vepřové maso s květákovou špenátovou rýží

Použila jsem trhané vepřové maso Krahulík Sous-vide bez lepku a éček.

Trhané vepřové maso s květákovou špenátovou rýží

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
květák mražený 200 g
mražený špenát listový, řezaný 200 g
kokosové mléko 50 ml
rýže basmati natural 60 g
smetana ke šlehání, šlehačka 80 g
vepřové maso ochucené, marinované 300 g

Postup přípravy

  1. Příprava rýže: V hrnci si uvařím natural rýži, na pánvi osmahnu na olivovém oleji květákovou rýži a špenát. Poté přidám kokosové mléko a smetanu a ochutím solí a česnekem. Příprava masa: Trhané vepřové připravím nejlépe v troubě dle návodu (cca 20 min)

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů