Trhané vepřové maso s květákovou špenátovou rýží
Použila jsem trhané vepřové maso Krahulík Sous-vide bez lepku a éček.
- 30m
- 2 porce
- středně obtížné
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
květák mražený | 200 g |
mražený špenát listový, řezaný | 200 g |
kokosové mléko | 50 ml |
rýže basmati natural | 60 g |
smetana ke šlehání, šlehačka | 80 g |
vepřové maso ochucené, marinované | 300 g |
Postup přípravy
-
Příprava rýže: V hrnci si uvařím natural rýži, na pánvi osmahnu na olivovém oleji květákovou rýži a špenát. Poté přidám kokosové mléko a smetanu a ochutím solí a česnekem. Příprava masa: Trhané vepřové připravím nejlépe v troubě dle návodu (cca 20 min)
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů