TRESKA V TĚSTÍČKU A SALÁT COLESLAW

Oli

Ryba a salátek nízkosacharidově, skvělý oběd od Věry Husákové, děkujeme :)

TRESKA V TĚSTÍČKU A SALÁT COLESLAW

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
vajíčka 2 kusy
smetana ke šlehání, šlehačka 50 ml
droždí lahůdkové sušené, tebi 1 lžíce
mouka z lupiny bílé, vlčího bobu 30 g
sůl 1 špetka
treska 400 g
sůl 4 špetky
pepř černý mletý 4 špetky
olivový olej 50 ml
hlávkové bílé zelí 0,3 hlávky
mrkev 1 kus
celer 0,25 kusu
cibule 1 kus
majonéza 100 g
ocet kvasný lihový 1 lžíce
xylitol, cukr březový 1 lžíce
sůl 0,5 lžičky
pepř černý mletý 0,2 lžičky

Postup přípravy

  1. Vše na těstíčko smíchat a nechat 10 minut odležet, je-li třeba, ještě přidat mouku nebo droždí. Tresku rozdělím na menší kousky, osuším, osolím, opepřím a obalím v těstíčku, smažím na oleji.

  2. Zelí nakrouhám a překrájím na menší kousky, osolím a promačkám, aby pustilo vodu, kterou téměř všechnu zcedím. Nastrouhám mrkev nahrubo, celer najemno, nakrájím nadrobno cibuli. Smíchám si majonézu s octem, sladidlem, pepřem a promíchám. Je-li třeba ještě dosolím.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů