Treska v alobalu po asijsku

Jídelní plán

Treska v alobalu po asijsku

Rychlé a velmi dietní jídlo plné bílkovin.

Postup přípravy

  1. Zeleninu nakrájíme na podobně velké kousky. Pak si připravíme marinádu - utřeme česnek, nastrouháme zázvor, přidáme olivový olej, citronovou nebo limetkovou šťávu, pepř a sůl. V marinádě obalíme tresku i zeleninu.

    Vložíme do alobalu a zabalíme do dvou balíčků. Pečeme na 200°C cca 15 minut.

    Zeleninu nakrájíme na podobně velké kousky. Pak si připravíme marinádu - utřeme česnek, nastrouháme zázvor, přidáme olivový olej, citronovou nebo limetkovou šťávu, pepř a sůl. V marinádě obalíme tresku i zeleninu.
Vložíme do alobalu a zabalíme do dvou balíčků. Pečeme na 200°C cca 15 minut.
  2. Nakonec v horkém pokrmu necháme rozpustit oříšek másla.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte