Treska je výborná a zdravá ryba, takto připravený low carb (LC) oběd si zamilujete, zkuste...
- 20m
- 1 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Treska | |
---|---|
200 g |
200 g |
1 lžička |
1 lžička |
1 špetka |
1 špetka |
1 lžička |
1 lžička |
Příloha | |
1 kus |
1 kus |
1 kus |
1 kus |
5 kusů |
5 kusů |
1 hrst |
1 hrst |
Postup přípravy
-
Uvařila jsem si prvně kedlubnu na páře.
Tresku jsem osolila+ koření na ryby.
Opekla jsem ji pak na ghí a hotovou jsem dala na talíř.
-
Do výpeku červenou cibuli na hrubo, zarestovat, cherry rajčata nakrajená na poloviny a tu uvařenou kedlubnu. Vše promíchat, kapka vody ( jen asi půl štamprle) spolu se zbylým kořením na ryby ve výpeku, udělalo vyborný sosík a obalil/ochutil všechnu tu zeleninu. Prostě ani kapka nazmar ????
Na dozdobení sekaná nať celeru.
Makronutrienty
33%
57%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 293 kJ | 756 kJ |
Kalorická hodnota | 70,1 kcal | 181 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
5,28 g
1,16 g |
13,6 g
2,99 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,528 SVJ | 1,36 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
1,62 g
0,752 g |
4,18 g
1,94 g |
Bílkoviny | 9,07 g | 23,3 g |
Sůl | 0,494 g | 1,27 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů