Treska se zeleninou - nízkosacharidová

Ali

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

Treska se zeleninou - nízkosacharidová

Treska je výborná a zdravá ryba, takto připravený low carb (LC) oběd si zamilujete, zkuste...

Postup přípravy

  1. Uvařila jsem si prvně kedlubnu na páře.

    Tresku jsem osolila+ koření na ryby.

    Opekla jsem ji pak na ghí a hotovou jsem dala na talíř.

  2. Do výpeku červenou cibuli na hrubo, zarestovat, cherry rajčata nakrajená na poloviny a tu uvařenou kedlubnu. Vše promíchat, kapka vody ( jen asi půl štamprle) spolu se zbylým kořením na ryby ve výpeku, udělalo vyborný sosík a obalil/ochutil všechnu tu zeleninu. Prostě ani kapka nazmar ????

    Na dozdobení sekaná nať celeru.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte