Výborné jídlo při NED.
- 20m
- 1 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
150 g |
150 g |
50 g |
50 g |
120 g |
120 g |
1 oříšek |
1 oříšek |
100 g |
100 g |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
Postup přípravy
-
Na másle osmahneme žampiony nakrájené na plátky, pórek na kolečka a cuketu na kostičky. Opepříme a osolíme. Podlijeme trochou vody a podusíme.
-
Tresku osolíme, opepříme a pečeme v horkovzdušné fritéze z každé strany na 180 po 5 minutách.
Makronutrienty
26%
55%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 217 kJ | 935 kJ |
Kalorická hodnota | 51,8 kcal | 224 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
2,89 g
0,14 g |
12,5 g
0,603 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,289 SVJ | 1,25 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
2,2 g
7,88 g |
9,47 g
34 g |
Bílkoviny | 6,21 g | 26,8 g |
Sůl | 9,68 g | 41,7 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů