Treska s rajčaty, cuketou a tymiánem v papilotě

Jídelní plán

Treska s rajčaty, cuketou a tymiánem v papilotě

Postup přípravy

  1. Zeleninu nakrájíme na větší kousky. Připravíme si alobal nebo pečicí papír na dva balíčky. Nakrájenou zeleninu naskládáme do jehich středu. Osolíme, opepříme. Navrch položíme tresku. Posypeme utřeným česnekem, tymiánem, osolíme a opepříme. Nakonec zastříkneme olivovým olejem a citronovou šťávou. Zabalíme do pevného balíčku, aby šťáva nevytekla. U alobalu okraje založíme, v případě pečicího papíru pevně zavážeme.

    Troubu předehřejeme na 200°C a pečeme 12 minut.

    Nakonec v horkém pokrmu necháme rozpustit oříšek másla.

    Zeleninu nakrájíme na větší kousky. Připravíme si alobal nebo pečicí papír na dva balíčky.  Nakrájenou zeleninu naskládáme do jehich středu. Osolíme, opepříme. Navrch položíme tresku. Posypeme utřeným česnekem, tymiánem, osolíme a opepříme. Nakonec zastříkneme olivovým olejem a citronovou šťávou. Zabalíme do pevného balíčku, aby šťáva nevytekla. U alobalu okraje založíme, v případě pečicího papíru pevně zavážeme.
Troubu předehřejeme na 200°C a pečeme 12 minut.
Nakonec v horkém pokrmu necháme rozpustit oříšek másla.
    Zeleninu nakrájíme na větší kousky. Připravíme si alobal nebo pečicí papír na dva balíčky.  Nakrájenou zeleninu naskládáme do jehich středu. Osolíme, opepříme. Navrch položíme tresku. Posypeme utřeným česnekem, tymiánem, osolíme a opepříme. Nakonec zastříkneme olivovým olejem a citronovou šťávou. Zabalíme do pevného balíčku, aby šťáva nevytekla. U alobalu okraje založíme, v případě pečicího papíru pevně zavážeme.
Troubu předehřejeme na 200°C a pečeme 12 minut.
Nakonec v horkém pokrmu necháme rozpustit oříšek másla.
  2. Dip si připravíme velice jednoduše. Česnek prolisujeme, smícháme s jogutem a bazalkou - můžeme použít čerstvou pokud máme, jinak si vystačíme se sušenou. Dochutíme solí, pepřem, případně trochou citronové šťávy.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte