Treska na ghí s restovanou cuketkou a ředkví - nízkosacharidová
Zase jedna ze zdravých a skvělých low carb (LC) rychlovek k obědu. Doplníme-li zelným salátem, nachlazení si na nás netroufne...
- 20m
- 2 porce
- jednoduché
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
treska tmavá filet | 400 g |
máslo přepuštěné, ghí | 1 lžička |
sůl | 2 špetky |
kořenicí směs na ryby | 1 lžička |
cuketa | 1 kus |
ředkev bílá | 0,5 kusu |
sůl | 1 špetka |
máslo přepuštěné, ghí | 1 lžička |
hlávkové bílé zelí | 0,25 hlávky |
mrkev | 1 kus |
sůl | 1 lžička |
citronová šťáva, čerstvá | 1 lžíce |
olivový olej | 1 lžička |
Postup přípravy
-
Připravíme si salát: nahrubo nastrouháme zelí, mrkev a ochutíme. Dáme rozležet.
-
Porce ryby okořeníme a orestujeme na ghí. Na jíné pánvi si orestujeme na kolečka nakrájenou cuketku a ředkev.
-
Na talíř servírujeme porci ryby, kopeček cukety s ředkví , kopeček salátu. Skvělé a zdravé jídlo, hned hotové.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů