Treska na ghí s restovanou cuketkou a ředkví - nízkosacharidová

Oli

Zase jedna ze zdravých a skvělých low carb (LC) rychlovek k obědu. Doplníme-li zelným salátem, nachlazení si na nás netroufne...

Treska na ghí  s restovanou cuketkou a ředkví - nízkosacharidová

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
treska tmavá filet 400 g
máslo přepuštěné, ghí 1 lžička
sůl 2 špetky
kořenicí směs na ryby 1 lžička
cuketa 1 kus
ředkev bílá 0,5 kusu
sůl 1 špetka
máslo přepuštěné, ghí 1 lžička
hlávkové bílé zelí 0,25 hlávky
mrkev 1 kus
sůl 1 lžička
citronová šťáva, čerstvá 1 lžíce
olivový olej 1 lžička

Postup přípravy

  1. Připravíme si salát: nahrubo nastrouháme zelí, mrkev a ochutíme. Dáme rozležet.

  2. Porce ryby okořeníme a orestujeme na ghí. Na jíné pánvi si orestujeme na kolečka nakrájenou cuketku a ředkev.

  3. Na talíř servírujeme porci ryby, kopeček cukety s ředkví , kopeček salátu. Skvělé a zdravé jídlo, hned hotové.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů