Topinka se šunkou, vejcem a křenem

Jídelní plán

Vynikající topinka:) Mňam:)

Topinka se šunkou, vejcem a křenem

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
chléb kváskový 50 g
vejce slepičí střední, m 2 kusy
šunka, (kvalitní výběrová nebo nejvyšší jakosti) 30 g
česnek 1 stroužek
křen selský, kořen 1 lžíce
pepř černý mletý 1 špetka
sůl 0,25 špetky
avokádo 0,25 kusu
olivový olej 1 lžička

Postup přípravy

  1. Ukrojíme tenší plátek chleba a nasucho opečeme pod grilem nebo toustovačem. Česnek utřeme, smícháme s avokádem, osolíme a opepříme. Namažeme na topinku. Na pánvi osmahneme šunku a volská oka. Navrstvíme na toust. Posypeme strouhaným křenem a podáváme. Obrázek je pouze ilustrační:)

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů