TIRAMISU (lowcarb)

waytohealth

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

TIRAMISU (lowcarb)

Postup přípravy

  1. Nejprve si uvaříme kávu a odstavíme ji vedle. Bílky vyšleháme do sněhu a přisypeme sodu. Žloutky s mascarpone také vyšleháme a poté smícháme se sněhem. Vylijeme na pečicí papír a dáme do trouby na 200 stupňů na 10-15min. Těsto necháme vychladnout.

  2. Mezitím si připravíme krém. Mascarpone smícháme se smetanou. Těsto rozřízneme na 3 části. První část pokapeme nebo rovnou namočíme do kávy (tak, aby těsto kávu lehce nasáklo, ale nerozmočilo se). Tuto část těsta potřeme krémem a posypeme skořicí nebo kakaem. Nahoru dáme další část těsta. Opět pokapeme kávou, potřeme krémem a posypeme skořicí. To samé zopakujeme i u třetí části. Dáme ztuhnout do lednice.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte