Tinktura z medvědího česneku

Oli

Tinktura z medvědího česneku

Užívejte denně 10-15 kapek s trochou vody. Ta voda je důležitá, aby tinktura neulpěla v trávicím traktu dřív než doputuje tam, kam má.

Už po měsíci užívaní by se vám měl snižovat cholesterol a bez škodlivých účinků léků z lékárny.

Více na mém blogu Domácí lowcarb dobrůtky

Postup přípravy

  1. Čerstvě natrhaný česnek rozprostřete v jedné vrstvě na čistý papír a nechte 12 hodin, aby se trochu odpařila voda. Potom nakrájejte na drobno nejlépe keramickým nožem. Volně nasypejte do láhve a zalijte až po vrch vodkou. Postavte na teplé místo, ne na slunce. Už po 14 dnech můžete slívat, ale doporučuji odlít si malé množství na spotřebu a nechat louhovat až 3 měsíce.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte