Tilápie nilská a zapečené batátové hranolky s parmazánem

Lenny73

Ryba je dobrá, lowcarb příloha taky... Za sledování a sdělení budu ráda i na ig: @hrisny_lowcarb https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb...

Tilápie nilská a zapečené batátové hranolky s parmazánem

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
treska obecná filet, světlá 200 g
máslo přepuštěné, ghí 1 lžička
kořenicí směs řecké bylinky 1 lžička
sůl 0,5 lžičky
batáty, sladké brambory 150 g
sýr parmazánového typu, strouhaný 10 g
olivový olej 1 lžička
sůl 1 špetka
pepř černý mletý 1 špetka

Postup přípravy

  1. Filety okořeníme a opečeme na másle dozlatova.

  2. Batát omyjeme, nakrájíme, polijeme olejem, okořeníme a promícháme. Poté rozprostřeme na plech s pečícím papírem a pečeme na 180 stupňů dozlatova, pak je "shrábneme" na hromadu, posypeme sýrem a zapečeme.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů