Těstoviny z červené čočky s kuřecím masem

Adéla Kábelová

Těstoviny z červené čočky s kuřecím masem

Zbytek upečeného kuřecího prsa, které mi zbylo, jsem využila do tohoto receptu. Luštěninové těstoviny mají o něco méně sacharidů než klasické těstoviny, nicméně pokud se snažíme držet příjem sacharidů na uzdě, s jejich množstvím to ani tak nepřeháníme.

Postup přípravy

  1. Ve vroucí vodě jsem podle návodu uvařila těstoviny z červené čočky. Na pánvičce jsem na olivovém oleji restovala nadrobno nakrájenou šalotku, po chvíli jsem přidala česnek. Přidala jsem nakrájenou cuketu, rajčata a kuřecí prso (pekla jsem jej den předem) a vařila do změknutí zeleniny a prohřátí kuřete.

    Těstoviny jsem smíchala s obsahem pánve, přidala rukolu a lžičku pesta a celé jsem posypala strouhaným paramazánem.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte