Těstoviny se žampiony, petrželí a pestem z vlašských ořechů

VEGGIE FISH

Účastní se soutěže: Chutné svačinky

Těstoviny se žampiony, petrželí a pestem z vlašských ořechů

Výborné a rychlé podzimní těstoviny ve kterých chuťově vyniká petržel a vlašské ořechy.

Postup přípravy

  1. Vlašské ořechy namočte do teplé vody alespoň na 20 minut. Slijte vodu a ořechy dejte do mixéru spolu s olejem, citronovou šťávou, solí, petrželkou, bazalkou a česnekem (ten můžete předem rozmačkat). Vše do hladka rozmixujte, podle chuti dosolte a dochuťte citronovou šťávou.

  2. Těstoviny uvařte.

  3. Žampiony nakrájejte na plátky, opečte na oleji dokud nezezlátnou a osolte je. Přidejte k nim uvařené těstoviny, nasekanou petržel (nešetřete s ní), a čerstvě drcený pepř. Servírujte s pestem.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte