Těstoviny s mletým masem a zeleninou

Adéla Kábelová

Těstoviny s mletým masem a zeleninou

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
hovězí mleté maso 200 g
cibule červená 0,5 kusu
cuketa 0,5 kusu
žlutá paprika 0,5 kusu
žlutá paprika 0,5 kusu
česnek 2 stroužky
rukola 2 hrsti
pesto červené 1 lžička
olivový olej 1 lžička
rajčata cherry 5 kusů
těstoviny vřetena, fusilli 160 g

Postup přípravy

  1. Těstoviny vaříme dle návodu. Mezi tím si na pánvi rozpálíme olej a orestujeme na něm hovězí maso. Poté přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, papriky, cuketu a rajčata. Restujeme do měkka. Ke konci přidám prolisovaný česnek a rukolu a promíchám. Přimíchám zcezené těstoviny, červené pesto a dobře promíchám. Pak můžu servírovat. Pokud chci, můžu přidat ještě olivy a/nebo bazalku. Místo mletého hovězího masa lze použít mleté krůtí maso nebo salsicciu.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů