Těstoviny s krůtím masem a rajčatovou omáčkou

Jídelní plán

Těstoviny s krůtím masem a rajčatovou omáčkou

Postup přípravy

  1. Těstoviny dáme vařit do osolené vody dle návodu.

    Na pánvi rozehřejeme olivový olej a z obou stran na něm orestujeme osolené a opepřené krůtí maso. Poté jej dáme stranou na talířek a na pánev přidáme nakrájenou cibuli a česnek. Orestujeme, přidáme téměř celou konzervu krájených rajčat a poté i orestované krůtí. Zakryjeme poklicí a cca 15 minut společně dusíme (aby maso bylo hotové i vevnitř). Poté přidáme špenát a jen promícháme do jeho změknutí.

    Krůtí prso dáme na prkýnko a naporcujeme. Hotové těstoviny přidáme k rajčatové směsi a promícháme. Vše pak nandáme na talíř a posypeme parmazánem.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte