Těstoviny s italskou salsicciou a mrkví

Marcela Šlehofrová - Vaříme bez tuku

Trocha italské chuti.

Těstoviny s italskou salsicciou a mrkví

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
klobása pikantní 200 g
mrkev 2 kusy
cibule 1 kus
česnek stroužky 5 kusů
rajčata sterilovaná, krájená, drcená 200 g
kečup jemný 2 lžíce
sýr parmazánového typu, strouhaný 30 g

Postup přípravy

  1. Mrkev, cibuli a česnek nastrouháme nebo nadrtíme na jemno. Přidáme rajčata a kečup. Z klobásy vytlačíme maso a na pánvi rozmačkáme, aby nám nezůstaly velké kusy.

  2. Přidáme 0,5 hrnku vody a dusíme. Nemusíme solit, pepřit, ani nijak dochucovat. Stačí koření v klobáse a kečupu.

  3. Když je tekutina v omáčce vyvařená, přimícháme vařené těstoviny a servírujeme. Na talíři posypeme parmezánem.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů