Těstoviny s italskou salsicciou a mrkví
Trocha italské chuti.
- 15m
- 2 porce
- středně obtížné
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
klobása pikantní | 200 g |
mrkev | 2 kusy |
cibule | 1 kus |
česnek stroužky | 5 kusů |
rajčata sterilovaná, krájená, drcená | 200 g |
kečup jemný | 2 lžíce |
sýr parmazánového typu, strouhaný | 30 g |
Postup přípravy
-
Mrkev, cibuli a česnek nastrouháme nebo nadrtíme na jemno. Přidáme rajčata a kečup. Z klobásy vytlačíme maso a na pánvi rozmačkáme, aby nám nezůstaly velké kusy.
-
Přidáme 0,5 hrnku vody a dusíme. Nemusíme solit, pepřit, ani nijak dochucovat. Stačí koření v klobáse a kečupu.
-
Když je tekutina v omáčce vyvařená, přimícháme vařené těstoviny a servírujeme. Na talíři posypeme parmezánem.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů