TERMIX S KÁVOU

Oli

Termix je pro mne top nízkosacharidový dezert. Lahodný a variabilní, velmi oblíbený u všech strávníků.

TERMIX S KÁVOU

Suroviny pro 6 osob

Čeho Kolik
smetana ke šlehání, šlehačka 200 g
čokoláda hořká, 70 - 85% 100 g
tvaroh měkký tučný 500 g
káva zrnková 10 g
jahody 3 hrsti
zakysaná smetana 6 lžic

Postup přípravy

  1. V kastrulku si hodně ohřeju šlehačku. Pro sebe používám smetanu 12%, tento termix sloužil hlavně jako dezert pro přátele, čili jsem přilepšila. Do ní nalámu čokoládu, nechám rotpustit a přidám 2 lžičky čerstvě mleté kávy.

  2. Vmícháme 2 tvarohy. Připravím si skleničky s víčky, bo jsem převážela ...a já mívám jako snídani do práce. Dáme do lednice. Po ztuhnutí navrstvím nakrájené jahody, přidám zakysanou smetanu a dám zpět do lednice. Dobrota s tou kávou to je veliká!

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů