Teplý salát z quinoi, mozzarelly a zeleniny
- 25m
- 2 porce
- jednoduché
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
quinoa světlá | 100 g |
olivový olej | 1 lžíce |
mozzarella light | 200 g |
červená paprika | 1 kus |
cuketa | 200 g |
rajčata cherry | 15 kusů |
cibule sladká, šalotka | 1 kus |
Postup přípravy
-
Quinou uvaříme podle návodu. Vedle na pánvičce si na olivovém oleji orestujeme nadrobno nakrájenou šalotku (pokud máme rádi, tak klidně i trochu česneku). Přidáme na menší kousky nakrájenou papriku, cuketu a rajčátka. Restujeme, dokud zelenina nezměkne. Osolíme, opepříme a vmícháme quinou. Nakonec přidáme natrhanou mozzarellu a necháme změknout. Můžeme přidat bazalku nebo i jiné bylinky.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů