Teplý salát z quinoi, mozzarelly a zeleniny

Jídelní plán

Teplý salát z quinoi, mozzarelly a zeleniny

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
quinoa světlá 100 g
olivový olej 1 lžíce
mozzarella light 200 g
červená paprika 1 kus
cuketa 200 g
rajčata cherry 15 kusů
cibule sladká, šalotka 1 kus

Postup přípravy

  1. Quinou uvaříme podle návodu. Vedle na pánvičce si na olivovém oleji orestujeme nadrobno nakrájenou šalotku (pokud máme rádi, tak klidně i trochu česneku). Přidáme na menší kousky nakrájenou papriku, cuketu a rajčátka. Restujeme, dokud zelenina nezměkne. Osolíme, opepříme a vmícháme quinou. Nakonec přidáme natrhanou mozzarellu a necháme změknout. Můžeme přidat bazalku nebo i jiné bylinky.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů