Tekvicovo-cícerový šalát s bazalkovým tofu a dipom zo slnečnicových semienok

Healty Kiki

Účastní se soutěže: Voňavé vaření

Tekvicovo-cícerový šalát s bazalkovým tofu a dipom zo slnečnicových semienok

Tip na fit obedík, za pár minútok:)

Postup přípravy

  1. Tekvicu si pokrájame na mesiačiky, ochutíme mletou paprikou a soľou a dáme piecť. Pečieme do zmäknutia. Cícer dáme na panvicu s rozpáleným olejom a ochutíme ho paprikou, kmínom a soľou.

  2. Opekáme dozlatista. Tofu zbavíme prebytočnej vody a nakrájame na kocky. Toto všetko pridáme do premytého šalátu.

  3. Dip spravíme jednoducho, všetky suroviny až na dochucovadlá dáme do mixéru. Dávame si pozor na to, aby nebol dip príliš hustý, ředíme vodou. Dochutíme ho buď podľa receptu alebo svojej chuti . Pokvapkáme ním šalát :). Prajem dobrú chuť

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte