Tatarák RAW
Udělat tatarák z masa není tak jednoduché jak to vypadá, ale co udělat RAW tatarák? Recept jsem našla na blogu Hany Trnčákové a musím uznat, že je bezkonkurenční.
- 15m
- 4 porce
- jednoduché
- Bez tepelné úpravy
- Lchf, low carb
- Mixér
- Paleo
- Pomazánky
- Primal
- Rostlinný původ
- Silvestr
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
- Whole30
Suroviny pro 4 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
avokádo | 150 g |
paprika kapie | 200 g |
rajčata sušená | 60 g |
cibulka jarní, sečka | 100 g |
sůl | 1 špetka |
pepř černý mletý | 1 špetka |
Postup přípravy
-
Do mixeru vložíme papriky a sušená rajčata. Vše rozmixujeme. Ve vedlejší misce rozmačkáme vidličkou avokádo, do kterého přidáme nakrájenou jarní cibulku a směs z mixéru. Vše společně promícháme. Tatarák podáváme s česnekem (který si přidá, každý do směsi sám, podle své chuti) a chlebem.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů