Sýr s fazolovými lusky na slanině - LC
Fazolové lusky v této úpravě se mi nikdy nepřejí. K tomu nějaký sýr nebo steak, trocha čerstvé zeleniny a skvělý oběd či večeře je na světě. :)
- 15m
- 2 porce
- jednoduché
- Evropská
- Jíme venku
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Orestování
- Outdoor a trek
- Primal
- Recepty po babičce
- Vaříme ze základu
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
halloumi, sýr na grilování | 250 g |
olivový olej panenský | 1 lžička |
zelené fazolové lusky mražené | 250 g |
slanina anglická | 50 g |
máslo čerstvé | 2 lžičky |
sůl himálajská jemná | 1 lžička |
Postup přípravy
-
Sýr typu halloumi jsem orestovala na pánvi z obou stran na trošce olivového oleje.
-
Slaninu jsem nakrájela na kostičky a osmahla na pánvi. Pokud nepustí dost tuku, přidávám trošku másla. Pak jsem přidala mražené lusky, lehce osolila a orestovala.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů