Nízkosacharidová svačinka plná bílkovin s minimem sacharidů.
- 10m
- 8 kusů
- jednoduché
Potřebné suroviny
4 kusy |
4 kusy |
šunka, (kvalitní výběrová nebo nejvyšší jakosti) 40 g |
40 g |
40 g |
40 g |
10 g |
10 g |
Postup přípravy
-
Křepelčí vajíčka vaříme ve vroucí vodě cca 4 minuty a pak oloupeme. Na parátko dáme kus šunky, sýru, půlku křepečího vajíčka a kus papriky.
Makronutrienty
3%
61%
Čeho | na 100 g | na 1 kus |
---|---|---|
Energetická hodnota | 674 kJ | 152 kJ |
Kalorická hodnota | 161 kcal | 36,2 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
0,868 g
0,289 g |
0,195 g
0,065 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,087 SVJ | 0,02 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
9,77 g
5,82 g |
2,2 g
1,31 g |
Bílkoviny | 16,9 g | 3,79 g |
Sůl | 1,31 g | 0,294 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů