Sumeček africký s restovanou zeleninou - LC

Laduš

Sumeček africký s restovanou zeleninou - LC

Ryby mám velmi ráda a snažím se je jíst pravidelně. Sumeček africký je velmi lahodné chuti a bez kostí. Příloha z teplé zeleniny patří k mým nejoblíbenějším. Ráda kombinuji jak čerstvou, tak i mraženou zeleninu. Podle toho, co je zrovna doma.

Postup přípravy

  1. Filety ze sumečka jsem omyla, osušila papírovými utěrkami, osolila a orestovala na přepuštěném másle.

  2. Lahůdkovou cibulku jsem nakrájela a orestovala na oleji. Pak jsem postupně přidávala ostatní zeleninu a restovala. Z mrkve jsem udělala tenké plátky pomocí škrabky na zeleninu, rajčátka jsem překrojila vejpůl, ředkvičky na plátky a papriku na malé kousky.

    Osolila jsem a okořenila pepřem a bylinkami.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte