Steak ze žraloka a fazolové lusky na slanině - LC

Laduš

Žraloka jsem si oblíbila pro jeho jemné a chutné maso. A nejsou tam žádné kosti. :) Velmi chutné nízkosacharidové jídlo hotové jen za několik minut.

Steak ze žraloka a fazolové lusky na slanině - LC

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
žralok steak 220 g
sůl himálajská jemná 0,3 lžičky
pepř černý mletý 2 špetky
máslo přepuštěné, ghí 1 lžíce
fazolové lusky mražené 150 g
slanina anglická 30 g
sůl himálajská jemná 0,3 lžičky

Postup přípravy

  1. Steaky ze žraloka jsem opláchla a důkladně osušila papírovými utěrkami. Osolila jsem je a okořenila čerstvě mletým barevným pepřem. Na pánvi jsem rozehřála přepuštěné máslo a steaky krátce orestovala z obou stran.

  2. Nakrájela jsem si slaninu na malé kousky, které jsem opražila na pánvi. Přidala jsem fazolové lusky, osolila a orestovala.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů