Steak ze žraloka a fazolové lusky na slanině - LC
Žraloka jsem si oblíbila pro jeho jemné a chutné maso. A nejsou tam žádné kosti. :) Velmi chutné nízkosacharidové jídlo hotové jen za několik minut.
- 10m
- 1 porce
- jednoduché
- Jíme venku
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Outdoor a trek
- Paleo
- Primal
- Restování
- Vaříme ze základu
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 1 osobu
Čeho | Kolik |
---|---|
žralok steak | 220 g |
sůl himálajská jemná | 0,3 lžičky |
pepř černý mletý | 2 špetky |
máslo přepuštěné, ghí | 1 lžíce |
fazolové lusky mražené | 150 g |
slanina anglická | 30 g |
sůl himálajská jemná | 0,3 lžičky |
Postup přípravy
-
Steaky ze žraloka jsem opláchla a důkladně osušila papírovými utěrkami. Osolila jsem je a okořenila čerstvě mletým barevným pepřem. Na pánvi jsem rozehřála přepuštěné máslo a steaky krátce orestovala z obou stran.
-
Nakrájela jsem si slaninu na malé kousky, které jsem opražila na pánvi. Přidala jsem fazolové lusky, osolila a orestovala.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů