Steak z kuřecích prsou se zeleným chřestem

Kateřina Gallinová

Steak z kuřecích prsou se zeleným chřestem

Extra rychlý a zdravý oběd … a nebo večeře. Netřeba vymýšlet žádné složitosti, kvalitní suroviny stačí.

Postup přípravy

  1. Kuřecí prsa rozkrojte na zhruba souměrně vysoký plátek a ochuťte solí, čerstvě mletým pepřem, mletým fenyklem, šafránem a solí.

  2. Do mělčího širšího kastrolu nalijte vodu a začnete zahřívat k varu. Rozpalte pánev a nechejte na ní rozehřát ghí. Poté do pánve vložte plátky kuřecích prsou a restujte.

  3. Spodní část chřestu oloupejte a odkrojte dřevnaté části. Chřest dejte vařit do kastrolu s vodou. Kuřecí prsa v pánvi otočte a restujte i z druhé strany.

  4. Na talíř dejte orestované kuřecí plátky, okapaný uvařený chřest a pokapejte ho zbytkem ghí z pánve.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte