Špenátový prívarok s kuracou rolkou plnenú vajičkom

MIMA

Krásně barevný low carb oběd, plný vitamínů a minerálů, navíc dobrý a rychlý! Od Milady Sumkové, děkujeme :)

Špenátový prívarok s kuracou rolkou plnenú vajičkom

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
vepřové sádlo 1 lžíce
cibule 1 kus
mražený špenát listový, řezaný 250 g
vajíčka 1 kus
česnek stroužky 3 kusy
sůl himálajská jemná 1 g
pepř černý mletý 1 špetka
muškátový ořech mletý 1 špetka
kuřecí prsa 2 kusy
sůl 2 špetky
rajčatové pyré, passata 2 lžíce
vajíčka 2 kusy

Postup přípravy

  1. Privarok: na bravčovej masti si orestujem cibuľu, pridám špenat(použila som mrazený) a pomaly dusìm15-20 minùt, potom už len pridám 1 celé rožšľahane vajíčko, a 3 strúčiky prelisovaneho cesnaku, himalajsku soľ, mleté čierne korenie, a postrúham trochu muškátoveho orieška a hotovo.

  2. Kuracie prsia si nakrájam ako na rezne, jemne rozklepem, posolím, okorenim, potriem rajčinovým pretlakom, položím uvarené vajíčko, opatrne zviniem a zaistím si závitok s potravinarskou ihlou, takto pripravený zavitok pečiem v teplovzdušnej friteze na 200° cca 20 minút. Dobrú chuť :)

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů