Špenátové muffiny - LC
Když nevíš co, skvělá nízkosacharidová rychlovka k večeři či svačině... Děkujeme autorce Kačce Kolníkové:)
- 20m
- 6 porcí
- jednoduché
- Evropská
- Chuťovky a kanapky
- Jíme venku
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Orestování
- Pečení
- Primal
- Snídaně
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 6 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
vajíčka | 3 kusy |
špenátový protlak mražený | 100 g |
česnek stroužky | 1 kus |
mozzarella | 1 kus |
camembert | 50 g |
sůl | 1 špetka |
máslo přepuštěné, ghí | 1 lžička |
pepř černý mletý | 1 špetka |
Postup přípravy
-
Na ghí lehce osmahneme česnek a špenát, osolíme a opepříme. Do formiček na muffiny dáme špenát, mozzarellu a zalijeme rozšlehaným vajíčkem. Poklademe kousky camembertu a pečeme dozlatova 180°C/10 minut.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů