Špenátová roláda s česnekovou bryndzou

Špenátová roláda s česnekovou bryndzou 1 další fotka

Moc pěkné lowcarb jídlo, že?

Děkujeme Janě Kvasnicové za recept!

Postup přípravy

  1. Mražený špenát nechat povolit, čerstvý pokrájet.

    Osmažit do zlatova cibuli s česnekem, přidat oba špenát, na prudko, aby se co nejvíce vypařila voda..poté nechat vychladnout.

  2. V misce rozmixovat 2 vajíčka s nastrouhanou mozzarellou. Vmíchat špenát, najemno nastrouhaný cheddar, lahůdkové droždí, sůl, pepř dle chuti.

    Na plech rozetřít a péct na 180st cca 30min až zezlátnou okraje. Přesunout na pečící papír, dalším přikrýt, zamotat, nechat trochu zchladnout.

  3. Poté natřít čím chcete 🙂 Já jsem si smíchala jednu kostku bryndzy, půl kostky lučiny, pár lžic zakysané smetany, najemno nakrájené 3 stroužky česneku, a koření mix medvědí česnek a sušená rajčata. Zamotat, nechat v ledničce vychladnout.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte