Špenátová roláda - LC

Lusinda

Výborný a rychlý nízkosacharidový oběd do práce...

Špenátová roláda  - LC

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
sýr eidam 45%, strouhaný 100 g
slunečnicová mouka odtučněná 40 g
vajíčka 3 kusy
sůl 1 špetka
mražený špenát listový, řezaný 250 g
ricotta 100 g
sůl 1 špetka
pepř černý mletý 1 špetka
česnek stroužky 4 kusy

Postup přípravy

  1. Špenát, ricottu, sůl, pepř, kmín, česnek smícham a dělám dokud není odpařená tekutina.

  2. Ingredience na těsto rozmixuji a dám péct na 200 °C 8 min. Potom vyndam, naplním špenátem a dám péct na 200 °C 20 min

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů