Špenátová roláda - LC
Výborný a rychlý nízkosacharidový oběd do práce...
- 30m
- 2 porce
- jednoduché
- Dušení
- Historické
- Lchf, low carb
- Mixér
- Obědy a večeře
- Pečení
- Primal
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
sýr eidam 45%, strouhaný | 100 g |
slunečnicová mouka odtučněná | 40 g |
vajíčka | 3 kusy |
sůl | 1 špetka |
mražený špenát listový, řezaný | 250 g |
ricotta | 100 g |
sůl | 1 špetka |
pepř černý mletý | 1 špetka |
česnek stroužky | 4 kusy |
Postup přípravy
-
Špenát, ricottu, sůl, pepř, kmín, česnek smícham a dělám dokud není odpařená tekutina.
-
Ingredience na těsto rozmixuji a dám péct na 200 °C 8 min. Potom vyndam, naplním špenátem a dám péct na 200 °C 20 min
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů