Snídaňový talíř s vejci a rybičkovou pomazánkou
- 15m
- 1 porce
- jednoduché
Suroviny pro 1 osobu
Čeho | Kolik |
---|---|
vejce slepičí střední, m | 2 kusy |
máslo čerstvé | 5 g |
sýr čedar, cheddar | 5 g |
čerstvý krémový sýr | 30 g |
sardinky ve vlastní šťávě | 30 g |
nakládané kyselé okurky | 5 g |
cibule červená | 5 g |
papriky - více barev | 40 g |
mandarinka | 1 kus |
vývar drůbeží domácí | 250 ml |
Postup přípravy
-
Začnu s přípravou pomazánky - v misce rozmíchám žervé a sardinky, přidám nadrobno nakrájenou jednu okurčičku a malý kousek cibule. Osolím a opepřím (já dala kapišku srirachy). Pomazánku pak namažu na rozpůlené minipapričky. Vajíčka umíchám jednoduše na másle, osolím, opepřím a ke konci přidám nastrouhaný čedar. V hrníčku pak mám na pití teplý kuřecí vývar.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů