Snídaňový talíř s vejci a rybičkovou pomazánkou

Adéla Kábelová

Snídaňový talíř s vejci a rybičkovou pomazánkou

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
vejce slepičí střední, m 2 kusy
máslo čerstvé 5 g
sýr čedar, cheddar 5 g
čerstvý krémový sýr 30 g
sardinky ve vlastní šťávě 30 g
nakládané kyselé okurky 5 g
cibule červená 5 g
papriky - více barev 40 g
mandarinka 1 kus
vývar drůbeží domácí 250 ml

Postup přípravy

  1. Začnu s přípravou pomazánky - v misce rozmíchám žervé a sardinky, přidám nadrobno nakrájenou jednu okurčičku a malý kousek cibule. Osolím a opepřím (já dala kapišku srirachy). Pomazánku pak namažu na rozpůlené minipapričky. Vajíčka umíchám jednoduše na másle, osolím, opepřím a ke konci přidám nastrouhaný čedar. V hrníčku pak mám na pití teplý kuřecí vývar.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů