Překrásný nápad na nízkosacharidovou snídani od Malvíny Hudyové - děkujeme:)
- 15m
- 1 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
Párečky | |
---|---|
83% vepřové Pikok 80 g |
80 g |
2 kusy |
2 kusy |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
sýr parmazánového typu, strouhaný 20 g |
20 g |
Postup přípravy
-
Střed párečku rozříznete, přidržíte třeba špejlema. Přidáte vajíčko,osolite,opepříte, trochu papriky. Přiklopíte pokličkou. Když je vejce hotové,zasypete sýrem. Já dala parmezán.
-
Opět přiklopíte pánvičkou a necháte sýr roztéc. Vše dělat na mírném ohni.
Doplníme čerstvou zeleninou:)
Makronutrienty
7%
41%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 946 kJ | 2 001 kJ |
Kalorická hodnota | 226 kcal | 478 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
2,26 g
0,413 g |
4,79 g
0,873 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,226 SVJ | 0,479 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
17,7 g
4,78 g |
37,5 g
10,1 g |
Bílkoviny | 14,1 g | 29,9 g |
Sůl | 1,63 g | 3,46 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů