Smetanový quiche s parmezánem,pečenými rajčaty a bazalkou

Kitchen Book

Účastní se soutěže: Vypečené dobroty

Smetanový quiche s parmezánem,pečenými rajčaty a bazalkou

Tyhle koláče prostě miluju a to především proto že jsou variabilní , naplnit se totiž dají snad čímkoli.Kombinace smetany parmezánu,rajčat a bazalky je ale skvostná a tímto rychlým koláčem určitě potěšíte každou návštěvu. Dá se jíst navíc jak teplý tak i studený .

Postup přípravy

  1. Listové těsto si vyválíme na tenký plát a vyložíme jím kulatou nízkou formu. Vedle si smícháme smetanu s vejci, solí,pepřem,prolisovaným česnekem ,lístky bazalky a parmezánem. Směs nalijeme na těsto a necháme péct 45 minut na 180 C , po patnácti minutách na koláč poskládáme nakrájená rajčata a pečeme zbývajících 30 minut.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte