
Hezký zbytek den 🩷 @hrisny_lowcarb
https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb...
- 30m
- 8 porcí
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Korpus | |
---|---|
200 g |
200 g |
40 g |
40 g |
1 kus |
1 kus |
Krém | |
250 g |
250 g |
200 ml |
200 ml |
40 g |
40 g |
1 lžíce |
1 lžíce |
ovoce sušené mrazem, lyofilizované 1 g |
1 g |
Postup přípravy
-
Kešu rozsekáme na menší kousky a smícháme s rozpuštěným máslem a vejcem. Namačkáme do silikonových formiček a pečeme na 180 stupňů dozlatova.
-
Vše vyšleháme v tuhý krém, dáme na vychladlý korpus, ozdobíme lyofilizovanými jahodami a dáme ztuhnout do lednice.
Makronutrienty
22%
22%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1 399 kJ | 1 245 kJ |
Kalorická hodnota | 334 kcal | 298 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
11,1 g
3,84 g |
9,87 g
3,41 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 1,11 SVJ | 0,987 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
28,3 g
9,93 g |
25,2 g
8,84 g |
Bílkoviny | 11,2 g | 9,95 g |
Sůl | 0,103 g | 0,092 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů