Smažená "rýže"- LC

Oli

Květák, jako smažená rýže je lehké a moc dobré nízkosacharidové jídlo, hodící se jako oběd, večeře i svačina.

Smažená "rýže"- LC

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
květák 1 kus
máslo čerstvé 1 lžíce
šunka sušená, schwarzwaldská šunka 200 g
mrkev 1 kus
okurka 0,5 kusu
vajíčka 6 kusů
sůl 2 špetky

Postup přípravy

  1. Vařený květák nakrájíme na drobno, mrkev, šunku i okurku též.

  2. Rozšlehaná vejce osmažíme do zlatova na másle, osolíme, přidáme šunku, mrkev a pokrájený květák. Restujeme asi 5 minut, pak přidáme okurku.. Dozdobíme čerstvou cibulkou.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů