
- 5m
- 2 porce
- jednoduché
Postup přípravy
-
Tvaroh vyšlehejte se smetanou nebo mlékem do hladkého krému. Můžeme použít také smetanu na vaření nebo polotučné mléko.
Posypeme na kousky nakrájeným ovocem a přidáme špetku skořice.
Makronutrienty
38%
42%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 285 kJ | 685 kJ |
Kalorická hodnota | 68,2 kcal | 164 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
5,26 g
3,71 g |
12,6 g
8,9 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,526 SVJ | 1,26 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
2,77 g
1,79 g |
6,64 g
4,29 g |
Bílkoviny | 5,9 g | 14,2 g |
Sůl | 0,059 g | 0,142 g |
Alergeny
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů