- 5m
- 2 porce
- jednoduché
Postup přípravy
-
Tvaroh vyšlehejte se smetanou nebo mlékem do hladkého krému. Můžeme použít také smetanu na vaření nebo polotučné mléko.
Posypeme na kousky nakrájeným ovocem a přidáme špetku skořice.
Makronutrienty
38%
41%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 313 kJ | 748 kJ |
Kalorická hodnota | 74,8 kcal | 179 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
5,76 g
3,72 g |
13,8 g
8,9 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,576 SVJ | 1,38 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
3,13 g
1,79 g |
7,48 g
4,29 g |
Bílkoviny | 6,24 g | 14,9 g |
Sůl | 0,06 g | 0,142 g |
Alergeny
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů