#studeny #obed #doprace #slanykolac #listovetesto #uzenylosos #cibule #jarnicibulka #syr #smetana #vejce #saltycake #puffpastry #gouda #cheese #onion #smokedsalmon #basil #springonion #lunch #towork
- 45m
- 4 kusy
- jednoduché
Potřebné suroviny
Koláč | |
---|---|
1 kus |
1 kus |
150 g |
150 g |
100 g |
100 g |
3 kusy |
3 kusy |
1 kus |
1 kus |
1 snítka |
1 snítka |
1 kus |
1 kus |
2 kusy |
2 kusy |
1 lžička |
1 lžička |
1 špetka |
1 špetka |
Postup přípravy
-
- cibuli orestovat na kousku masla lehce dozlatova, nechat vystydnout
- lososa (sunku), bazalku a jarni cibulku pokrajet, vejce v mise osolit, opeprit, rozslehat se smetanou, primichat syr nahrubo strouhany, lososa, cibulku
-
do formy dejte plat testa, okrojte, na dvou mistech doplnte, okraje nechte ve vysce formy
- dno propichejte vidlickou, navrstvete cibuli z panve, zalijte smesi z misy a zapecte na 180°C 35-40 minut (dle trouby) dozlatova
Makronutrienty
37%
22%
Čeho | na 100 g | na 1 kus |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1 134 kJ | 3 281 kJ |
Kalorická hodnota | 271 kcal | 784 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
16,8 g
2,05 g |
48,5 g
5,92 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 1,68 SVJ | 4,85 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
18,3 g
6,67 g |
52,9 g
19,3 g |
Bílkoviny | 9,73 g | 28,1 g |
Sůl | 0,942 g | 2,73 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů