SLANÝ DORT - LC

SLANÝ DORT - LC

Skvělé lowcarb pohoštění či večeře - variace na sekanou.

Děkujeme Kateřině Tiché za krásný recept :)

Postup přípravy

  1. VŠE SMÍCHÁME a dáme do dvou různě velkých forem, do kterých sevřete pečící papír; PEČEME na 18O°C podle výšky (4O-6O minut)

    pozn.: menší korpus jsem měla poměrně vysoký a až po půl hodině pečení jsem zjistila, že se to spíše dusí, než peče - slila jsem tedy šťávu a pekla dál.

  2. 1/4 kg brokolice lehce blanšírované s trochou zakysané smetany tyčákem vyrobit pyré

    1 palouček vmíchat do vychladlého pyré

    sůl, pepř dle chuti

  3. Dohotovení:

    vychladlé korpusy potřeme pyré a zdobíme dle libosti

    zde 1 balení minimozzarelly, dvě pidi papriky, 1 vejce natvrdo, něco mrkvích škrábanců, celý pepř

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte