SLANÉ LÍVANEČKY S GORGONZOLOVOU OMÁČKOU SE ŠPENÁTEM

Oli

Bezmasé lowcarb jídlo, moc dobré a syté, děkujeme Věře Husákové za recept :)

SLANÉ LÍVANEČKY S GORGONZOLOVOU OMÁČKOU SE ŠPENÁTEM

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
vajíčka 1 kus
tvaroh měkký tučný 2 lžíce
mandlová mouka 2 lžíce
sůl 1 špetka
smetana ke šlehání, šlehačka 200 g
sýr gorgonzola 100 g
pepř černý mletý 1 špetka
špenát, čerstvé listy 2 hrsti

Postup přípravy

  1. Vše na lívanečky rozmíchám a nechám tak 10 minut odležet. Pánev vystříknu olejem a pomalu opeču.

  2. Do smetany dám nakrájený sýr, opepřím a na mírném ohni nechám rozpustit, přidám špenát a nechám ho zavadnout.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů