SLANÉ LÍVANEČKY S BRYNZOU A SLANINOU
Sytá lowcarb rychlovka od Věry Husákové, děkujeme :)
- 30m
- 4 porce
- středně obtížné
- Evropská
- Historické
- Lchf, low carb
- Mixér
- Obědy a večeře
- Primal
- Recepty po babičce
- Smažení v tuku
- Vaříme ze základu
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 4 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
mozzarella, měkký sýr | 0,5 kusu |
vajíčka | 2 kusy |
mouka dýňová | 20 g |
sůl | 1 lžička |
sádlo | 1 lžíce |
zakysaná smetana | 1 lžíce |
brynza, měkký ovčí sýr | 100 g |
pepř černý mletý | 1 špetka |
slanina anglická | 50 g |
Postup přípravy
-
Vše umixuji a nechám 15minut odpočinout. Smažím na sádle při mírné teplotě. Lžíci zakysanky rozmíchám s brynzou, opepřím, slaninu nasucho opražím.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
- 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů